Ja, altså ikke noen store greier akkurat.. Jeg er ikke den som pyter og stæsjer meg så veldig bare for å gå på skolen. Som regel bruker jeg ikke en gang sminke til hverdagen. Synes det er ganske deilig å gå uten og da blir det også så mye finere og mer spesielt når man skal noe. Uansett her er mitt antrekk for dagen: 

Jeg elsker joggebukser, tights, hettegensere osv.. Gode litt romslige koseklær er nok min favoritt, ja :wink: 

Idag har jeg bare enkelt og greit på meg en tights og topp fra bikbok + en hettegenser som har vært broren min sin.. og lester (ullsokker) som mormor har strikka.

Det er litt dårlige bilder, men pytt pytt :-) 

 

Hahaha, Det henger en svart tights bak meg så det ser nesten ut som om det ene beinet mitt er veeldig stort xD
oog til slutt? Ingen sminke som vanlig   Henriette Marie 
God morgen! 

Jeg har ikke sovet i natt så jeg er nok litt trøtt og utslitt nå ja. Jeg sov veldig lenge i gode senga mi hjemme på Stave igår, og i tillegg sovna jeg på bussen og sov sikkert en times tid der når jeg skullle reise tilbake til stokmarknes. Det er litt rart, men jeg sover så utrolig godt hjemme i senga mi.. mens her på hybelen får jeg ikke sove om natta. Hvorfor, det aner jeg faktisk ikke. Men uansett, nå er det mandag og ei ny uke har starta! Jeg skal prøve å bli flinkere i mange ulike ting. Så jeg skal igjen  prøve denne uka å bli ett hakk bedre enn før. Det gjelder veldig mange ting, et eksempel er blogging. Jeg vet ikke hvor mange som egentlig leser bloggen min, men jeg synes det er greit å blogge uansett. 

Vel, hvis man ser bort ifra det at jeg ikke fikk sove i natt så har jeg starta uka og mandagen min ganske bra! Jeg tok meg nemlig en aldri så liten joggetur klokka 7 på morran ned i "sentrum" til minibanken for å sjekke kontoen og så bar det rett videre til butikken for å handle meg litt mat. Heldigvis så åpner rema 1000 kl 07.00. Etter butikken var det bare å skynde seg hjem .. Så nå sitter jeg her etter en forfriskende dusj og skal spise frokost og slappe litt av før jeg stikker på skolen. Det er så digg å begynne kl. 10 på mandager! 

Når det kommer til ting som jeg skal bli flinkere til er det mye. Så jeg kommer nok til å lage et innlegg om det senere og blant annet om livet mitt som student. Jeg har også satt opp hva jeg skal ha til middag denne uka. Og idag tenkte jeg at jeg skulle lage meg pannekaker og ertesuppe. Det er så utrooolig lenge siden jeg har spist pannekaker, også fikk jeg plutselig så lyst på det.. Så da tenkte jeg: hvorfor ikke lage pannekaker og ertersuppe til middag idag? :sikle: For når man har suppe til pannekaker så blir det jo litt mer mat enn bare pannekaker. Gleder meg allerede til middagen min idag. Det er virkelig herlig å bo for seg selv! Kan bestemme alt selv.. Hva jeg skal ha til middag og når, kan rydde, vaske og orde når det passer meg best.. slipper det maset, hehe :) Men det betyr ikke at jeg ikke rydder og vasker altså! Jeg er egentlig ganske flink og prøver å ta oppvasken daglig sånn at det ikke blir så mye på en gang. 
Se på hu som leker sporty da! 

 

 Henriette Marie 
HURRA! Tooji skal til Baku for å representere Norge. Så nå får vi bare håpe at han gjør det like bra der. Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at han vant! Endelig vant en av mine favoritter for en gangs skyld, hehe. Jeg har heia og stemt på han og nå er jeg overlykkelig. Vel, idag har jeg egentlig bare slappa av og gledet meg og vært spent i hele dag, men nå er det over og jeg er storfornøyd med resultatet. Nå skal jeg og mamma styre litt videre på rommet til mormor så vi får det i orden til hun kommer hjem fra sykehuset på mandag, og så er det bare å finne senga. Søndag imorra, noe jeg hater! Tenk, nå har min kjære mormor vært borte nesten 6 uker.. Må virkelig si at tida går fort. Vi er allerede i februar 2012 og dagene blir færre og færre til jeg blir russ. Gleder meg! 

Anyways ?  Have to go! 

Look at the man <3

 

 Henriette Marie 
God morgen! 

I kveld er det som de fleste sikkert har fått med seg, finalen i MGP 2012. Altså finalen for Norge. Det skal bli spennende å se hvem som vinner og skal videre til Baku for å representere Norge. Vel det er mange bra i år egentlig så det skal bli spennende å se hvem som stikker av med flest stemmer iår og hva folket liker best. Jeg har jo da så klart mine topp 3 favoritter. Tenkte jeg skulle dele dem her. Jeg har da bare valgt meg topp 3 av mine favoritter, men jeg synes mange av de andre også er ganske bra. 

Førsteplassen min går selvfølgelig til Tooji! <3 Jeg bare elsker sangen hans, også er han jo veldig fin da, hihi. Den største grunnen til at jeg liker sangen hans så godt er vel egentlig hele greia. Selve showet i seg selv, stilen han har og selvfølgelig sangen. ENJOY! 

1. Tooji - Stay 

 

2. Things change - Petter Øien & Bobby Bare og til slutt ? 

 

3. Nora Foss Al-Jabri - Somewhere beautiful 

Jeg bare elsker stemmen til denna jenta! 


Q: Skal du se på den norske MGP-finalen ? 
Q: Hvem tror du vinner? Hvem er din favoritt?  

 

 Henriette Marie 

Heisann! 

Ja, hvor skal jeg begynne? Jeg elsker å se TV-programmet "Unge Mødre" på FEM. Det er veldig spennende og interessant synes jeg og se hvordan jenter på min alder klarer å være mor enten med eller uten hjelp fra en kjæreste. Jeg har hatt så utrolig lyst på unge veldig lenge og kan nesten ikke vente. Men det beste vil nok være at jeg venter til jeg først har fått meg en utdanning og at jeg har økonomi, et sted og bo og selvfølgelig en kjæreste jeg vil dele livet med. Enkelte perioder jeg har er jeg så desperat og babysyk at det nesten blir skummelt. I tillegg så er det mange rundt meg som jeg kjenner eller vet om, som har fått unger i det siste. Og det gjør meg jo ikke noe mindre babysyk da! Haha, nei jeg skal nok prøve å fortsette og holde ut et par år til. Men som jeg har sagt til meg selv; skjer det, så skjer det! Altså.. om jeg skulle bli gravid kommer jeg ikke til å ta abort for å si det sånn, men skal prøve å holde meg unna så godt jeg bare kan en stund til :-) 

Jeg må bare si at det ser så koselig ut å ha barn! Den følelsen av å starte livet og eie noe så kjært gleder jeg meg til. Alle de jeg har hørt som har fått unge i en ung alder angrer ikke og de fleste har det bare bra. Jeg mener det at det er greit å være litt ung når man skal få sitt første barn. Men det er jo så klart forskjell på å være 16-18 år og å være mellom 20 og 25. For jeg mener det er litt sent å være over 25 år og ikke ha fått sitt første barn enda. For meg ville drømmen vært at jeg hadde fått den første ungen når jeg var sånn rundt 22. Jeg har kun lyst på 2 unger og helst en av hvert kjønn, men det er jo ikke noe vi kan bestemme, så om jeg først får 2 av samme kjønn vil jeg nok prøve en siste gang, haha! Mange jeg kjenner vil helst ha en gutt først og så ei jente.. Jeg satt å tenkte litt på hva jeg selv hadde lyst på, og kom ikke helt fram til en fasit på det.. Siden jeg har lyst på begge deler så bryr det meg ikke så mye om hva som kommer først. Kjenner jeg gleder meg allerede til å bli mamma 

 


See så nydelig da! <3 (random bilde)

 

Q: Hva syns du om å bli mor u ung alder?  

 

 Henriette Marie
Jeg hørte faktisk på KeSera før, men så ble de bare borte fra musikken min pussig nok.. MEN nå har jeg begynt å høre på dem igjen, og jeg bare digger de gutta! ♥ De er full av energi og de har mange stilige sanger, som jeg fort blir hekta på, haha. 

Sjekk de herlige gutta her da
 KeSera - Kaste penger: 

 

KeSera ft. Sama D & Phil.T.Rich - Hva skjer: 

 

KeSera med Ordførern - De nære ting: 


Det var noen av de sangene jeg hører mest på, og 3 av sangene dems.. 
Og til sist vil jeg bare si at Raymond i gruppa har en veldig stilig tatovering som jeg liker veldig godt!
Spurte han faktisk om å få lov til å låne bildet hans av den, og fikk lov til det :) så her er den:  Q: Liker du KeSera? Hva syns du om sangene? 
Q: Hva synes du om tatoveringen?  
 

♥ Henriette Marie 
God kveld! 

Ja, jeg vet det er lenge siden jeg har blogg nå.. orker ikke begynne å skrive om hvorfor. Jeg har enkelt og greit bare hatt masse anna å gjøre i det siste og lite tid til blogg. 

Men over til poenget mitt:
Jeg har seriøst såå lyst på tatovering, og skal ta etterhvert. Det er 3 stk som jeg har veldig lyst på. Legger ut bilder her så kan dere se. Hvilken syns dere jeg skal begynne med??

 


1. Denne har jeg tenkt til å ha på hofta. Synes den er ganske stilig! 

 2. Denne synes jeg også er veldig fin! Men har ikke helt bestemt meg for hvor den skal være enda. 

 3. Dette er den siste.. Vet ikke helt hvor den skal være heller, men denne har jeg tegnet selv :) 

 

Beklager at ikke alle bildene er like store og like bra kvalitet, men orker ikke fikse så mye på det nå.. 
Skal komme sterkere tilbake med blogginga igjen snaart ;D

 

Q: Hva syns du om 'tatoveringene'?  
Q: Hva har du gjort i helga?  

 

♥ Henriette Marie 
Heisann! 

Har ikke orka å blogge siden jeg kom hjem siden jeg har vær utrolig sliten etter sverige turen som endte med problemer og diverse.. Jeg skal skrive om turen litt senere, men vil ta litt tid så det må være når jeg får tid til det. 
Det blir sikkert et innlegg med bare bilder også. Det ble en god del bilder som ble tatt som kommer ut etterhvert.. Kommer kanskje en video der vi var å bada også.  

For å få noe å lese om i mellomtida så skal jeg skrive litt om hva min mening om blogging er og hvorfor jeg egentlig blogger.. Nettet klikka når jeg akkurat var ferdig med dette innlegget, så jeg får bare skrive det jeg husker på nytt.. Jeg vet jeg har noen faste lesere som kanskje synes jeg blogger alt for lite.. Men jeg sier dere; Jeg har ikke bestandig så mye å blogge om.. for jeg blogger ikke for konkurranse og de tingene der. Bloggen min er en plass hvor jeg vil legge ut bilder og fortelle om mine opplevelser, tanker, osv. Bloggen min skal ikke være sånn og sånn.. Jeg blogger akkurat sånn som jeg vil. Alle er ikke like gode til ting.. Ikke for å virke som et ego eller noe, men det er bare min mening! ;)  Leser stadig om at blogger skal være på den og den måten, men seriøst.. Jeg har bloggen min sånn jeg vil ha den, de som ikke liker den kan heller bare la være å besøke den. Og en annen ting, det gir meg ikke mye lyst til å blogge når jeg aldri får noe respons på det jeg legger ut.. Men uansett, jeg slutter ikke å blogge, jeg blogger bare ikke så ofte. Jeg har andre ting å gjøre enn å blogge hver dag, såå.. Jeg blogger når jeg vil det :) 

Jeg har forresten også blirr spurt om å legge ut videoer.. vel, jeg og videoer er ingen bra ting.. Liker ikke å se meg selv på bilder og videoer, men jeg skal gi det et forsøk.. Har også blitt spurt om å legge ut en sangvideo der jeg synger.. det kan jeg ikke love, men hvem vet.. kanskje det kommer en dag. Jeg synes overhode ikke jeg selv er flink selv om andre sier det... 


Blogges!
God kveld! 

Beklager for lite blogging, men jeg har vært veldig opptatt i det siste.. 
Det blir ikke et så langt innlegg siden vi skal dra til sverige snart (i kveld eller i morra).
Nå driver vi å pakker i hengeren og bilen og gjør oss klare til å dra. Alt har bare gått i surr for meg idag så nesten ikke har klart å tenke. Uansett, nå må jeg bare styre videre så vi kan bli ferdige her... Et bilde fra de varme dagene på Øya (stave) :) 

Kommer sikkert et innlegg med flere bilder og slikt fra turen når vi kommer hjem igjen.

Blogges! ♥

God dag folkens! 

Nå sitter jeg her i sofaen og daffer som vanlig. Er trøtt og sliten siden jeg ikke fikk sove i natt, så til slutt måtte jeg bare gå opp i stua og legge meg på sofaen.. og der sovna jeg til slutt, når klokka va 6-7 i dag tidlig. Ja så der ble jeg da liggende å sove i noen timer.. Og nå sitter jeg her og gjør ingen verdens ting.. Derfor skal jeg straks ta å kle på meg og ta til fornuft idag! Synes virkelig jeg har vært alt for lat i det siste, så nå er det vel på tide å gjøre noe til gangs her. Som jeg nevnte i det forige innlegget at nå er det bare 1 uke igjen til vi drar på ferie, og det er masse som skal gjøres før den tid.. Så derfor har vi ingen tid å miste! 

Så, til overskrifta; 
Jeg har veldig lite å blogge om for tiden, så jeg håper at dere kan komme med forslag! Synes det blir så kjedelig å bare skrive om dagen idag, og liksom sånn; ja i dag har jeg gjort det og det.. osv.. Så hvis dere er lei av å lese innleggene om igjen(som noen av vennene mine ga me beskjed om) så kom igjen å gi meg forslag! :)

Skal jeg ha mer bilder og mindre tekst, eller mer tekst? Hva synes dere?  

Jeg har også tenkt litt på å ha flere videoer, men jeg er liksom ikke den som liker å snakke inn i et kamera.. Men skal gjøre et forsøk.. kanskje det blir litt bedre når Siv Anita kommer på besøk. Da blir det liksom ikke bare at jeg sitter alene å babler inn i et kamera xD Jeg skal også snart kjøre i gang med en spørsmålsrunde etterhvert. 

  - BLOGGES! 
Heisann! 

Her er vi litt døgn-forvirra så derfor kommer det et innlegg så sent. Vel jeg lurer egentlig på hvor alle dagene blir av, tida flyr og jeg rekker jo nesten ikke tenke et minutt engang før dagen er over. Litt drøyt kanskje, men det føles sånn. 
Syns ikke det er så lenge siden at vi drev å bestillte hytte og sånn til vi skal på ferie i sverige.. føles ut som om det var i går, og da var det 3 uker til og når er det plutselig bare 1 uke igjen! Vi har begynt å glede oss bra alle sammen ja!

I tillegg så vil jeg bare få med en veldig god nyhet! (som jeg egentlig skulle fortalt om tidligere, men har ikke orka å blogga enda..)
Den gode nyheten er da det at jeg skal få besøk av min beste venninne! Hun har fått lov å komme opp hit til meg på besøk, siden jeg ikke kunne dra sørover i år, slik som jeg gjorde i fjord-sommer. Har ikke sett henne på et år. Gjelder jo også de andre vennene min der sør da. Har ikke glemt dere selv om jeg snakker om ei her. <3

Jeg snakker da altså om Siv Anita! <3
Gleder meg virkelig som en liten unge altså ;o See så fin da! You & Me are meant to be! <3 Haha, savn :c 

BLOGGES! 

 
Heisann! 
Først vil jeg bare si at dette ikke blir et så langt innlegg.. Skulle bare legge ut et bilde av resultatet mitt etter å ha blitt oppstukket av klegg! Jeg reagerer tydeligvis på det og kroppen min, spesielt beina var dobbel størrelse! Det var bare såvidt jeg klarte å gå. Jeg måtte ligge på spisebordet imens mamma måtte koke, rense og ta på noe sånn greier.. Jeg bare skrek og skrek for det gjorde så vondt, trodde leggene mine skulle sprenge, for det var de som var værst!   Sånn som dette så jeg da ut når jeg skulle gå å legge meg.. Ganske så harry spør du meg..
Verka og sprengte i hele kroppen og hodet så jeg trodde nesten jeg skulle eksplodere!

 

En annen ting jeg vil ta med i detta innlegget er at min gode venninne har bursdag idag! 
Synd hun bor så langt unna.. Savner henne virkelig, men jeg håper vi snart møtes igjen!

Ja, jeg snakker da om Maria Ovidia.. en av mine beste venninner :-)
Vil bare ønske deg en strålende dag og håper den blir knall snuppa!

 HURRA FOR DEG SOM FYLLER DITT ÅR JA DEG VIL VI GRATULERE.....
 

See på fina mii! :) SÅ utrolig glad i henne <3<3

 

Blogges! 

 
Hei på du! 

Om ca. 3 uker så reiser jeg sammen med familien min til Sverige! Vi skal til Pite Havsbad og jeg gleder meg sinnsykt masse!! Kan nesten ikke vente. Skal reise sammen med mamma, mor, den eldste broren min Kenneth, niesa mi Malin, Ailin. Vi skal bo i Bungalow-byn, altså det er der bungalow-hyttene står. De har så stort utvalg av aktiviteter og diverse der, så vi gleder oss kjempe mye alle sammen! :D

 


 - Her er et bilde av campingen.  

Vi ser at det er campingplasser to steder (for vogner, biler og telt), hytter, restauranter/café, strand, havn til båter osv. Det er strandaktiviteter som sand-volleyball, o.l... Det er basseng og slikt ute, men de har også et svært eventyrsbad inne som er veldig fint! De har mulighet for å spille tennis, lekeland for de mindre, gokart-bane der vi kan kjøre gokart, det er marknadstorg, tivoli og kino av og til. De har spa, bastu, boblebad/stamp og myee mer! Rart man gleder seg? 

Det skal bli så godt med en liten ferie, komme seg litt bort og tenke på andre ting! Få litt frihet i hodet mitt, haha. Men som sagt vi gleder oss alle sammen! Vi skal da bo i en Bungalow.. som er en type hytte. 
Som ser ut som dette: 


Dette er på utsida/framsida.

bungalow_sovrum1
Det ene soverommet..

 

bungalow_badrum
Litt av badet. (dusjen og vasken) 

bungalow_ritn_2010

Og her er en liten oversikt :) 

 

Jeg må innrømme at jeg er veldig spent på "Äventyrsbadet" !! Det ser så fint og spennende ut, så vi får se om det er like fint i virkeligheten! 
Spacebowl ! :P

 

 

deeiiiliig!!

Bare synd vi bare skal være der i ei uke, men vi skal nok nyte den tida vi har! 

Veel, det var litt om min lille ferie i år.. 

Blogges! 
Leste en blogg og fant ut at vi kan designe våre egne kjoler på nelly.com, så da måtte jeg jo bare lage et lite bidrag.. var ikke noe sånn stort, men en lett sommerkjole var tanken bak. 


- Likte du den? 

Da kan du stemme HER !!  

 

Blogges!  
Nå er det kanskje på tide å sove, skal opp på skolen imorra! 
Ligger å ser på hurtigruta til jeg sovner.. den er i Risøyhamn nå i natt.. altså en plass her på øya som jeg bor på :-)

Kjempefint å se på! Er så utrolig fint, men nå må jeg sove.. 


 

  God natt! 
- Blogges! 
 Heisann! 

Har blitt lite blogging o det siste, men nå er det fint vær og sommerferie for mange.. Vi tar ikke ferie før på onsdag, men egentlig så har vi ferie.. vi må bare møte opp på skolen. Skjønner ikke vitsen med å møte opp for å ikke gjøre noe, men vi må jo ha et visst antall dager, så da får det bare bli sånn.

Det har egentlig ikke skjedd så veldig mye i det siste.. Har vært en hel uke med varme, sol og et nydelig vær!! Så eg har bare vært ute å sola meg hver dag.. Er jo så blek så jeg må prøve å få litt farge.. Dessuten er det nå bare 3 dager igjen til den andre broren min Nichlas og tanteungen min Malin kommer på besøk!! Gleder meg som en liten unge. De er nok sikkert ganske så brun, i hvertfall broren min for han blir nesten svart bare av å gå ut i sola i noen minutter. Skulle ønske jeg også hadde så masse pigmenter i kroppen! Derfor må jeg bare henge i å sole meg til de kommer sånn at jeg slipper å se ut som et lik i forhold til de xD.

Kan hende at det blir lite blogging fremover, men jeg skal prøve å ikke glemme det helt bort.. Og så må jeg bare si at jeg synes det er litt kjedelig å blogge når ingen kommenterer eller gir tilbakemelding.. Så jeg blir veldig glad for å få tilbakemeldinger på innleggene mine.. så vet jeg litt mer og får mer motivasjon til å blogge! :-)

 

Uansett.. HA EN FORTSATT FIN DAG DERE! og God sommer for de som skal på ferie !

 


 

     Blogges! 
Heisann! 

Endelig har jeg litt sommerfølelse.. Nå er jeg hjemme fra nest siste dag i praksis, kom hjem fra Andenes med et kjølig trekk og til vindstille Stave med 30 grader i sola! Må si det var deilig etter så lenge med drittvær og kaldt og jævlig.. Men nå skal jeg bare nyte den sola som er og kose meg.. I kveld må jeg pakke til i morra, for da skal jeg til Åse på besøk til Celine. <3  

I tillegg så er vi ferdig med pensum og alt på skolen, som betyr null lekser og da får jeg virkelig ferie-følelse! Men det gjenstår enda å se om vi kommer opp i naturfag muntlig eksamen.. så vi får se.

Var ute og tok noen bilder her på Stave i stad.. legger de ut under her :)

Tok bilde av noen gule blomster.. 


veien sørover


og nordover..


Og til slutt den lille boffan miin <3 ^^

Q: Hvordan er været der du bor ? 

- Bloggees! 

Hei igjen! 

Nå er jeg så lei av å ikke føle meg vel med meg selv. Jeg er rett og slett misfornøyd. 
Føler meg feit, slapp og jævlig.. Gidder ikke en gang tenke på bikinien! 
Så nå har jeg planer om å bruke et par dvd'er som vi har. Altså trenings-videoer.
Ganske så bra øvelser som går på mange/alle muskler.. Jeg har to av dem..
Den jeg bruker mest nå; "Fast og velformet" og den andre; "Flat mage, sterk rygg". 

 

Synes den har mange fine øvelser! 
For noen såkalt "diett" gidder jeg ikke gå på..  Jeg vil heller komme meg i form med å spise sunt og "riktig".. også ha en god treningsøkt om dagen. Det skal ikke så mye til for å komme seg i form.. og nå vil jeg absolutt det!
Dessuten så kan det gå fort når det blir ferie og været kommer på plass, for da er jeg mye ute med familie og venner. Så da blir det mye gåing, løping,hopping og herjing.. Tok av meg litt på det i fjor så da skal jeg klare det i år også! Jeg krysser fingrene for at jeg vil klare det.

Men nå har jeg ikke tid til å sitte her å skrive masse tull!
Jeg har alt for masse lekser og gjøre.. Det er kanskje på tide å få gjort de nå før tida er ute. Siste innleveringsfristen er på førstkommende tirsdag. Da jeg også skal til reguleringstannlegen ;oLærebøkene mine i HS! 

 

MEN! Nå flyr jeg inn i lekseland.. og så skal jeg kose meg med wok og en film i kveld med familien! 
Så må dere huske å sende inn forslag til video som jeg og Celine skal lage! Vi trenger forslag!! 

Blogges!
 

 
Ooops! 
Jeg glemte nesten helt av at jeg også kjøpte meg "headset/øreplugger" (kall det hva du vil).. også en OBH Nordica rettetang mini i lilla. Synes den van fin, lett og håndtere og ta med seg og den funker også ganske bra! I tillegg fulgte det med et etui til å ha den i.

  

Har du denne eller en annen bra rettetang? 
Hva synes du ?  
Hei på dere! 

I går dro jeg til Sortland sammen med mamma og Ailin (mine "lånte" lillesøster).
Var en kjempekoselig tur! Når det gjelder min "lånte" lillesøster.. Ailin bruker hver sommer å nesten bo fast her hos oss. Hu er/sover her oftere enn hos seg selv. Nå begynner det å gå mot ferie og min lille, søte niese kommer på besøk! Både jeg og Ailin gleder oss masse, og det merkes.. når Ailin allerede har begynt å være her en god del. Så det er liksom forklaringa på min "lånte" lillesøster :-)

Det ble visst noen innkjøp i går da. Legger ut bilder av det som ble kjøpt lenger ned.  Vi for hit og dit på butikker og dro på Milano og spiste oss litt mat siden vi var alle så sulten. Der gikk tida ganske så fort, og plutselig hadde vi bare rundt 2 timer igjen.. Så med en gang vi var ferdig å spise forta vi oss ut for å skaffe det vi skulle ha. Jeg hadde egentlig ikke planer om å kjøpe så veldig mye, men det ble plutselig masse!  Traff forresten også på pappa. Han var på jobb og mamma skulle hente noen gardiner han hadde kjøpt for hu. Så det var litt om igår.


Klar for tuuur! 


En nysgjerrig pus! Kjøpte meg et skjerf, blomster til håret og litt til ^^


2 for 199,- (Gensere), buksetights.. sokker: 9.99,- pr. par. 

Hva synes dere, blete eller ikke?


Også måtte man jo ha seg ett par støvler og clogs! 


Det var da mitt innkjøp for gårdagen. 
Hva synes dere? 
Har dere kjøpt noe fint i helga?  

Blogges!

Hei og lenge siden sist! 

Har hatt matte skriftlig eksamen og det har vært litt stress rundt akkurat det. I tillegg så holder vi på å pusse opp litt hjemme så jeg har holdt på å malt i flere dager nå.. Gleder meg til det blir ferdig. Foreløpig er det bare gangen vi har begynt med, men stua skal pusses opp og kjøkkenet og badet trenger ny innredning. Hele badet må rives pga diverse ting. Men er ikke sagt når dette kommer til å bli ferdig, men vi jobber med saken. Penger skal jo også til for å kunne gjøre detta.. og det er jo noe vi ikke har så mye av, men vi overlever på regler om pengebruk. Kanskje mange tenker og lurer på hvorfor vi da bruker penger på å pusse opp huset, men det trengs faktisk. Vi er dessuten heller ikke en familie som løper å kjøper en masse med en gang vi har penger.. Vi bruker de til det viktigste først og så ser vi om det blir noe til overs. Jeg har jo mine egne penger da siden jeg får stipend. Det er egentlig litt godt, for da slipper jeg å spørre om penger når jeg vet vi ikke har. Rommet mitt er jo allerede opppussa og jeg ble veldig fornøyd! :-)

Nok om det! Til overskrifta:
Jeg og Celine tenkte vi skulle lage en video til bloggen av noe slag. Vi tenkte på en "må gjøre-video", men om dere har andre forslag så kom gjerne med det! Eller eventuelt forslag til ting vi må gjøre.

Kjempefint om dere kan komme med forslag, så vi har noe å lage video om.
Såå.. forslag anyone?

  
- Celine og meg på fest.. Tjoheij!!  Sånn kan det gå.. Husker ikke det bildet en gang xD

 

Blogges! 
Henriette Marie & Celine 
 
Hei og hå!

Dette blir et veeldig kort og kjapt innlegg.. Skal i praksis nå snart, venter bare på "sjåføren" min haha :)
Men nå må jeg nesten løpe, blogges helt sikkert senere hvis jeg får tid.Klar  til å dra (Y) 

 

- Blogges ;*
Hei på dere! 

Ja da var bloggen ferdig, så nå kan jeg blogge igjen. Kan ikke få takket min gode venn Ann Therese nok! <3
Men uansett.. tenkte jeg skulle legge ut noen bilder som jeg tok med photo booth sammen med mormor på 17.mai. 
Hun syntes det var veldig morsomt og se seg selv litt "vrengt i trynet". Haha! 

Både i går og idag har jeg hatt det helt supert på skolen! Har starta denna uka veldig bra syns jeg og gleder meg til resten, men jeg skal ikke på skolen siden det er praksisuke. Men jeg satser på at det uansett blir bra! Gruer meg veldig til fredag da, for da får vi vite om vi kommer opp i matte skriftlig eller ikke. Jeg vil ikke opp, men med min uflaks kommer jeg helt sikkert opp. Dessuten har jeg det på følelsen uansett :-/  Meeeen, tar ikke sorgen på forskudd! Skal stå på og gjøre mitt beste resten av uka også. Har bare 2 uker igjen på meg til å få levert nok til å få grunnlag. Sliter litt, men jeg skal klare det!! I det siste har jeg fått tre 5ere og er så glad :D Håper det fortsetter sånn, og alt går bra fremover mot sommern nå. 

 

Her er bildene: 


eeyy, whaaaduup!?


tjukk i trynet? xDHahah, fin vi er! <3


Men nå begynner klokka å tikke fra meg her! Må spise og få gjort noen lekser før kvelden. I morra må jeg opp tidlig, for må dra hjemmefra senest kl. 07.00 -.- samme gjelder torsdag, men det er gøy i praksis! 
 
Q:
- Fler enn meg som gleder seg til sommerferie?
-  Planer for ferien?

- Blogges! ♥
Ja, da var bloggen din klar til bruk igjen, har brukt så lang tid fordi jeg ikke giddet å gjøre noe på lenge, men så gikk det nå fremover og nå gjorde jeg det ferdig i dag!! Tell me what you think?

 

UANSETT, driter om du blir sur for jeg blogger enda et innlegg her, men må jo bare det siden bloggen din ble så fin (a) haha!

Glad i deg snuppa så håper jeg du ble fornøyd! ;* hilsen http://annthereselarsn.blogg.no

 
Jaa, nå skal jeg bytte design og header.. Atter en gang! xD 
TUSEN TAKK til http://annthereselarsn.blogg.no/  som er så snill å hjelpe meg! 
Og ikke minst bruke fritida si på det for å hjelpe.. Du er virkelig god å ha AT <3 ikke bare
pga bloggen da så klart! En super god venn også!

 

Over og ut! 
I think you got the best of me
You're sleepin' with the enemy
You left me all alone, alone, alone, alone
The beat drops, I'm so low
My heart stops, I already know
You left me all alone, alone, alone, alone

I'm sick and tired of the mess you made me
You're never gonna catch me cry
Oh whoa whoa
You must be blind if you can't see
You'll miss me till the day you die
Oh whoa whoa
Without me, you're nothing
Oh whoa whoa
You must be blind if you can't see
You'll miss me till the day you die
Oh whoa whoa

I've let go, finally over you
This drama that you put me through
I'm better all alone, alone, alone, alone
The beat drops, you're so low
It's last call and it's gotten old
Now look who's all alone, alone, alone, alone
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/k/kesha/blind.html ]
I'm sick and tired of the mess you made me
You're never gonna catch me cry
Oh whoa whoa
You must be blind if you can't see
You'll miss me till the day you die
Oh whoa whoa
Without me, you're nothing
Oh whoa whoa
You must be blind if you can't see
You'll miss me till the day you die
Oh whoa whoa

I trusted you, you were the first
Then you lied and it get's worse
You broke me down
Now just look around
Who's all alone?
Who's all alone now?

I'm sick and tired of the mess you made me
You're never gonna catch me cry
Oh whoa whoa
You must be blind if you can't see
You'll miss me till the day you die
Oh whoa whoa
Without me, you're nothing
Oh whoa whoa
You must be blind if you can't see
You'll miss me till the day you die

 

Har ikke engang ord for hva jeg skal si!! Føler meg helt tom etter hvordan en person har oppført seg mot meg.. 
Men jeg er så drittlei av alt tullet som skjer hele tida!! Så nå går jeg videre i livet for en gangs skyld.. så slipper jeg å føle at jeg står ulykkelig og fast en plass.. men faktisk kan gå videre.. Gleder meg sånn til alt er over og glemt. Kan bli tungt og lang tid kan gå, men I will do it!

 

 

 

 

- OVER OG UT!
God kveld! 
Ja, da var denne dagen over.. og nå er det på tide å sove.. ligger her og blogger og er helt klar til å sove. Er sliten etter en lang dag med mye gåing.

Har virkelig storkosa meg idag! Først stod jeg opp og bare tok alt helt med ro, ikke noe stress.. Spiste frokost og satt meg litt på dataen for å våkne. Så var det og hoppe i dusjen, ordne seg, få på seg bunaden og komme seg en tur ut.. Vi kjørte ut til Andenes og kjøpte oss en softis. Altså jeg, mamma og mor. Deretter dro vi til bleik og var med å gikk i tog sammen med korpset hvor min gode venninne Celine spiller! Når de var ferdig på Bleik kom Celine bort og sa de skulle til Stave.. og da tenkte jeg at det var jo veldig koselig.. så vi satte oss i bilen og kjørte til Kafé Aurora. Der fikk vi oss mat, kaffe, brus, kaker og mer hornmusikk fra korpset. Kjempekos! Så satt jeg sammen med Celine og Ailin på kaféen og pratet litt. 

Men nå har jeg ikke stort mer å si.. vil bare komme meg til drømmeland ;D Meg i min nordlandsbunad.. Skal egentlig ha blå, men den ble visst grønn x) Brodert av Elin på Stave.. kjempeflott arbeid utført her ja! Btw, ser veldig feit og oppblåst ut her, men det blåste veldig og den begynte å gli litt opp osv.. 

 

   Night ;*
- Blogges! 
Good morgen til dere! 

Håper alle sammen der ute får en strålende dag på nasjonaldagen og koser dere mye enten i sola eller i regnværet! 
Jeg og mamma skal snart utover en tur til Andenes og se litt hva som skjer der og så kanskje til Bleik og se litt der.. Så litt senere skal vi vel på Café Aurora!! Gleder meg litt til å se hvordan det er der.

Veel, det blir ikke så langt innlegg for nå skal jeg gå og ordne meg litt.. tihi  ^^

 

 

 

- Blogges <3
Hei på dere! 

I det siste har det skjedd så alt for masse som har gjort meg utrolig sliten.. Det er også grunnen til at jeg har blogga veldig lite.. Men som jeg har sagt før, jeg blogger når jeg har tid og noe å blogge om.  

Så... Jeg aner ikke hva jeg skal skrive om i dag egentlig. Har nettop skrevet et gjesteinnlegg på ei av mine beste venninners blogg. Sjekk den ut: http://sivish.blogg.no/

Den siste uka har vært ganske deilig uten alt det som har skjedd.. Men været har vært helt topp! Sol og varmt og rett og slett nydelig å være ute i! I går kveld var jeg ute sammen med Ailin og tok ganske mange bilder.. De kommer nok senere i en bildevideo.. Ble litt for mange bilder til å legge inn bare bildene, så da tenkte jeg det kunne være like greit med en video.

Vel jeg har fått ordnet opp i noen ting denne uka og andre ting har blitt værre.. Men jeg står fortsatt oppreist og vil fortsette å gjøre det! Det kommer til å bli veldig tungt fremover nå og det kommer til å ta tid, men jeg skal klare det!

Det er så godt med en laang helg.. I dag har jeg fått malt den hylla til rommet mitt og nattbordet som jeg skulle gjort ei god stund nå.. Så nå skal jeg snart rydde og ordne litt på rommet.. så jeg kan sette meg ned og fortsette med leksene mine sånn at jeg kanskje kan klare å stå dette skoleåret... synn hvis det er så kort tid igjen og jeg stryker og måtte gå opp igjen førsteåret.. Nei! jeg vil bli russ til neste år!

Og nå er det snart 17.mai! Har absolutt ingen følelse av det, akkurat slik som i juletider. Aner heller ikke hva jeg skal gjøre, men skal nok være med noen av vennene mine også skal jeg kanskje sammen med familien min, inkl. Ailin på den nye kafeen som åpner på Stave :D Café Aurora som en god nabo og hans datter fra frankrike har startet.. Tenk at dattra hans flytta helt fra frankrike og hit til lille Stave.. Jaja alltid morsomt med nye folk!


Men nå tror jeg det er nok for denne gang!
Kommer sikkert flere innlegg snart..


Solveig, Celine, Ann Therese og meg ute i sola på skolen.. Love you girls <3

- Bloggees! ;D

 
Hei og hå! 

Ja nå er det sånn at jeg er ei jente fra landet og går i fjøsen. Og nå har endelig lamminga satt i gang! 
Starta i 00.30 tida i natt som var og jeg var på "nattevakt" så jeg var ferdig i 7-8 tida i morrest. Da var jeg sånn passe trøtt. Men vi fikk fem søte små <3 og det tredje var veeldig lite! Ble lille nurket våres, for hu var så lita og skjønn! ^^

Kommer til å legge inn en god del bilder fra den første natta hvor vi hadde det veldig koselig! Jeg var sammen med Ailin, Aksel og mamma. Vi var alle i godt humør, flirte og hadde det ganske koselig.. helt til klokka begynte å bli en god del.. Da satte Aksel seg i stolen for å sove og der sovna han tungt. Etter ei stund måtte jeg og Ailin gå inn for å koke oss litt kaffe så vi hadde noe å holde oss våken på. Da gikk Aksel inn og la seg og vi var tre igjen. Så etter en halvannen times tid, skjedde det lite så da forsvant Ailin også. Så var det meg og mamma igjen. Jeg tok ganske mange bilder som jeg skal legge ut litt senere, men nå har jeg ikke tid!

Detta var bare første natta og jeg gleder med til flere netter fremover!
En ting til som jeg tenkte jeg skulle ta opp i detta innlegget er sovedyret. Jeg kaller meg selv for sovedyret fordi jeg sover så utrolig mye! skjønner ikke at det går ann, men jeg kan sove nesten flere dager i strekk. Dagene mine går som regel i at jeg står opp om morran, går på skolen, kommer hjem fra skolen og går å legger meg.. Så står jeg opp for å spise middag og så går jeg og legger meg IGJEN.. Når klokka da blir rundt syv- åtte på kvelden står jeg opp og ser litt på tv så tar jeg kvelden igjen.. og sånn går mine dager ;o SOVEDYR.NO sier jeg bare!

 

Meeen nok om det.. Også må jeg bare si tuusen takk til min kjære venn Ann Therese som har vært så grei og fiksa header og design til meg<3

- Hva syns dere om forandringene ?
- Bor du på landet/ er det lamming hos dere ? 


Blir alltid glad for kommentarer ;* 

 Nyyyh! Her er min sau 7204 (over).. digger hu :D og hu skal ha tre lam<3 Gleder meg!

*Det var 2 av maangee bilder*


Meen nå må jeg stikke å gjøre litt andre ting før jeg skal ut i kveld med folket!
- Over og ut: Hænni 
 

 
Heisann! Nå har jeg fikset på bloggen din, også håper jeg du ble fornøyd, du sier bare ifra om det er noe du vil ha gjort annerledes så fikser jeg det :) + at jeg håper du ikke blir sur for å jeg skriver her :D

Skulle bare si at du er ei kjempe snill jente som jeg er blitt kjempe glad i og er glad du er der for meg når jeg trenger noen å snakke med! Så gleder jeg meg til neste år om alt ordner seg sånn som vi vil! :D Og om du vil noe så vet du at du kan snakke med meg om det!!

Kjempe glad i deg snuppa <3

vi er rar! 

Hilsen Ann Therese ;**

Jeg heter Henriette Marie og lever livet. Jeg er 17 år, blir 18 i oktober og svartruss 2012 ♥ Kan nesten ikke vente! Nyter egentlig livet som det er og blogger om livet mitt, interesser, spesielle ting som skjer, etc. Lurer du på noe? Ta kontakt på: henriette_marie94@hotmail.com .

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2012
Januar 2012
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Februar 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r


Forsiden
Musikk

L i n k e r


Ann-Therese
blogg.no
Celine
Få din egen blogg!
Maria Ovidia
Siv Anita
Solveig
Stavejentene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits